Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

RM
een jaar geleden

Anique is een warm, oprecht, begripvol en liefdevol persoon met wie ik meteen een hele goede klik had.
Zelf was ik op zoek naar meer balans en innerlijke rust in het leven en heb bij Anique het ZennCare traject gevolgd.
In het begin wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar na de 1e sessie was ik meteen verkocht. De sessies waren ontspannend en elke sessie heeft me steeds dichterbij mezelf gebracht, waardoor ik nu nog meer op mijn eigen gevoel durf te vertrouwen.
Ik kan dit traject bij iedereen aanbevelen, het is echt een cadeautje aan jezelf!

Cora
een jaar geleden

Van de week een massage met de klankschalen gehad. Wat een rust en ontspanning heb ik ervaren. Heerlijk in een woord. Dank je wel.

Cindy
een jaar geleden

Als je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, dan kan ik het Zenncare traject van harte aanbevelen!
Ik was al een aantal jaren bezig met zelfontwikkeling (en geef inmiddels zelf ook training en coaching op het gebied van mindfulness en ontspannen opvoeden), voor ik met dit traject startte.
Je zou denken dat ik al het e.e.a. wist :-) Dit traject ging echter zo'n laag dieper. Het bracht me niet alleen mooie inzichten over mezelf, maar veel dingen die ik in de theorie al wist, kon ik door de sessies nu ook in het dagelijks leven gemakkelijker in de praktijk brengen.
Ik sta sterker in mijn schoenen en vertrouw meer op mijn gevoel. Vanuit mijn omgeving krijg ik complimenten dat ik zoveel meer rust uitstraal.
De begeleiding vanuit Anique tijdens de sessies is ook zeker het vermelden waard. Anique straalt een fijne, rustige energie uit en begeleidt je echt stap voor stap.
Wat mij betreft echt een mooi cadeau voor jezelf!

Nadine
een jaar geleden

Voor een klankschaalmassage en reiki behandeling ben ik naar Anique gegaan, ik kan het iedereen aanraden die opzoek is naar ontspanning en rust.
Anique neemt de tijd, luistert en heeft een fijne persoonlijkheid waardoor je erg op je gemak voelt.

LK
een jaar geleden

Na jarenlang emoties te hebben onderdrukt en vanuit mijn ratio te hebben geleefd, heb ik besloten het ZennCare traject bij Anique te volgen als cadeautje aan mijzelf. Met gezonde spanning het traject begonnen en er zo blanco mogelijk in gegaan, niet wetende wat ik precies kon verwachten. Tijdens de eerste sessie was ik verkocht! Anique is een ontzettend lieve, oprechte en geïnteresseerde vrouw, die mij het gevoel gaf dat ik echt mocht zijn wie ik daadwerkelijk ben. Patronen, oud zeer en kwetsbaarheden, werden liefdevol en zonder oordeel aangekeken en opgeruimd. Daarnaast werden er ontspannende sessies aangereikt zoals een klankschaalmassage en reiki. Een zeer waardevol traject om even los te komen van de hectiek in het dagelijks leven, te leren ontspannen, genieten, te voelen en te leven in het moment! Ik zou het iedereen aanraden.

KG
een jaar geleden

Bij Anique werd ik warm ontvangen met een oprechte interesse en betrokkenheid. De klankschalenmassage die ik mocht ontvangen zorgde voor een diepe ontspanning. Je merkt dat Anique vol passie haar werk uitvoert. Een echte aanrader!

AK
een jaar geleden

Anique is een gevoelig, liefdevol en warm persoon. Een hele prettige holistische therapeut met veel kennis en kunde. Het ZennZijn traject dat zij aanbiedt, is een mooie combinatie van rustige en intensieve behandelingen die op de behoefte van de persoon aangepast worden. Alle niveaus komen hierin aan bod, waardoor ontwikkeling op meerdere gebieden plaatsvindt.

MR
een jaar geleden

Ik ben het ZennCare traject bij Anique begonnen als cadeautje aan mijzelf. Er speelden geen grote zaken of vraagstukken in mijn leven, maar ik was, en ben, van mening dat iedereen zijn eigen patronen heeft en dat er wellicht toch zaken zijn die je over zelf kan leren in het brede ZennCare traject. En dat alles in de avonduren terwijl manlief de kinderen op bed lag en ik ruim een uur voor mijzelf had bij Anique. Ik heb in 4 maanden tijd achtmaal een afspraak gehad. Anique is een ontzettend warm, open en geïnteresseerd persoon en ze heeft echt nooit een vooroordeel. Ik kon helemaal mijzelf zijn en alles zeggen: dat voelde goed :) Onzichtbare patronen zijn zichtbaar geworden. Ik heb geleerd om meer in mijn gevoel te zitten in plaats van veel in mijn hoofd (dat doe ik al de hele dag ivm mijn werk dus dat is/was ‘gewoon’ voor mij). Een gevoel is een signaal van je lichaam waar je vaak toch naar moet luisteren. Er waren meer ontspannende sessies (o.a. Reikie, klinkschaalmassage, visualisatie) maar ook hele inzichtgevende sessies (edelstenen opstelling met betrekking tot een hardnekkige situatie op mijn werk, een familie-opstelling waarin ik mij milder naar mijn vader ben gaan opstellen). Kortom: ik vond het geweldig interssant en waardevol. Daarom overweeg ik ook om het komende jaar nog een aantal losse sessies bij Anique te boeken. Ik raad het ZennCare traject absoluut aan, ook indien je geen duidelijke hulpvraag hebt!

Priscilla
2 jaar geleden

Mijn eerste kennismaking met Reiki gehad dankzij Anique. Wat een rust en een fijne energie heeft Anique. Hierdoor was het een ontzettend ontspannen behandeling. Met een randje magie. Dank je wel Anique.

Greta
2 jaar geleden

Reiki behandeling was een hele fijne ervaring. Anique is een goed gesprekspartner, kan goed luisteren en met je meedenken. Na de sessies voelde ik me relaxer en wat sterker waar ik in sta.