Eenmalige evenementen en familie-opstellingsdagen

Gedurende het jaar organiseer ik verschillende evenementen om de verbinding met jezelf te verdiepen en jouw zelfliefde te vergroten. Ik houd rekening met de seizoenen en maak ik gebruik van de symbolieken en de elementen. Deze evenementen geven mij een heerlijk vrij gevoel waarbij ik volledig vanuit flow kan creëren. 

De familie-opstellingsdagen organiseer ik ook op meerdere momenten in het jaar. Naast de familieopstellingen, zijn is er ook een meditatie en een bewustzijnsoefening, passend bij systemisch werk. 

Familie-opstellingen

Wanneer je ergens tegen aanloopt in jezelf, in jouw onderneming, is het heel zinvol om naar de onderstroom te kijken; wat speelt zich af op zielsniveau?

Vrouwelijke ondernemers brachten vraagstukken in als: 

  • Ik wil mijn baan in loondienst opzeggen, maar steeds doe ik het maar niet.
  • Ik vind het spannend om zichtbaar te zijn.
  • Ik saboteer mezelf steeds weer, ik zet maar niet de stappen die ik zou "moeten" zetten om mijn bedrijf beter te laten stromen.
  • Ik hou mezelf klein en blijf gedachten hebben als: "wie zit er op mij te wachten". 
  • Ik zit tegen mijn plafon wat betreft inkomsten.

En zij die jou voorgingen kwamen los wat van datgene waarmee zij zich onbewust hadden verbonden, gingen meer en meer op hun plek staan, in hun kracht en in het licht en zo lieten zij het zich steeds beter gaan!

Een opstelling is voor iedereen die aanwezig is; zodra een thema van een ander met jou resoneert, ontvang jij ook inzichten, heling en/of transformatie.

Tijdens deze dag vinden er ongeveer 6 tot 8 opstellingen plaats. En aangezien er slechts 6 tot 8 plaatsen zijn, ben jij dus verzekerd van een opstelling voor jezelf en jij bent representant voor een opstelling van een ander!

Mogelijkheden:

- zaterdag 03-08-2024 van 10.00- 17.00 uur Son en Breugel

Familieopstellingen

€ 111,00

Familieopstellingen

€ 111,00

Kijk goed naar de data en beschikbare plaatsen, alvorens te betalen. 

Nazomer event

In dit evenement komen we samen om stil te staan bij onze "oogst" en kijk je terug naar jouw afgelopen maanden. Dit is ook het moment om los te laten wat niet meer dienend is, om innerlijk op te ruimen. Geheel passend in deze tijd van het jaar maken we de beweging naar binnen en worden de dagen buiten sneller donker en kouder. Hiervoor is het prettig om meer vrede in jezelf en met jezelf te ervaren. Je kunt het vergelijken met een vrouwencirkel waarin ik therapeutische methodieken toepas om tot op zielsniveau los te laten. 

Dit event is vrij toegankelijk voor elke vrouw die hier graag bij wil zijn! Verder is het ook een onderdeel van het Holistisch ondernemen groepsprogramma. Dat wil zeggen dat het een gemêleerde groep vrouwen kan en mag zijn. 

 

 

Sale!

Nazomer event

€ 77,00 € 47,00
Sale!

Nazomer event

€ 77,00 € 47,00

Woensdagavond 4 september 18.00 - 20.30 uur

In de omgeving van Son en Breugel (na aanmelding krijg je de details).

Nu pre-summer aanbieding!

Lente event

In de lente is het weer tijd om naar buiten te keren, tot bloei te komen en om zaadjes te planten. Wat heb jij nodig om voluit te kunnen bloeien, jouw vuur te volgen en op te stoken? Wat kom je tegen als jij meer naar buiten gaat keren, jezelf mag gaan laten zien en neerzetten? Ik help je om meer op jouw plek te gaan staan, in jouw kracht en letterlijk in het licht te stappen. 

 

Dit event is vrij toegankelijk voor elke vrouw die hier graag bij wil zijn! Verder is het ook een onderdeel van het Holistisch ondernemen groepsprogramma. Dat wil zeggen dat het een gemêleerde groep vrouwen kan en mag zijn. 

Lente event

€ 77,00

Lente event

€ 77,00