Eenmalige evenementen en familie-opstellingsdagen

Gedurende het jaar organiseer ik verschillende evenementen om de verbinding met jezelf te verdiepen en jouw zelfliefde te vergroten. Ik houd rekening met de seizoenen en maak ik gebruik van de symbolieken en de elementen. Deze evenementen geven mij een heerlijk vrij gevoel waarbij ik volledig vanuit flow kan creëren. 

De familie-opstellingsdagen organiseer ik ook op meerdere momenten in het jaar. Naast de familieopstellingen, zijn is er ook een meditatie en een bewustzijnsoefening, passend bij systemisch werk. 

Expanding awareness 

Tijdens dit evenement vergroot jij jouw bewustzijn op alle holistische lagen. Dat wil zeggen dat jij op diep niveau leert luisteren naar de subtiele signalen van jouw lichaam; wat wil jouw lichaam je vertellen? Je bent je bewust van jouw gedachten en gevoelens. Op energie niveau neem je waar waar jouw energie zich bevindt en hoe jij jouw energie bewaakt. 

Een diepe verbinding met jezelf is essentieel om diep te voelen hoe het met je gaat, wat jij nodig hebt, wat van jou is en van de ander. Maar ook of de stappen die je wilt zetten echt bij je passen of dat het ego vindt dat je die stappen zou moeten zetten. 

 

Dit evenement kun je niet meer bijwonen: VOL

Expanding awareness

€ 77,00

Expanding awareness

€ 77,00

VOL

Selflove 

 

Naast dat een diepe verbinding met jezelf essentieel is voor expansie en op alle fronten goed voor jezelf te zorgen, is zelfliefde ook een voorwaarde om dat wat jij nodig hebt en verlangt, jezelf daadwerkelijk dat te gunnen en daarvoor te gaan zorgen! Tijdens dit evenement komen verschillende onderdelen aan bod waarbij je jouw zelfliefde vergroot. Denk aan innerlijk kind heling, een schrijfopdracht en ook werken we met afgesplitste zielsdelen. 

 

Dit evenement kun je niet meer bijwonen: VOL

Selflove

€ 77,00

Selflove

€ 77,00

Slechts 3 plekken beschikbaar

Familie-opstellingen

Wanneer je ergens tegen aanloopt in jezelf, in jouw onderneming, is het heel zinvol om naar de onderstroom te kijken; wat speelt zich af op zielsniveau? Vrouwelijke ondernemers brachten vraagstukken in als: 

  • Ik wil mijn baan in loondienst opzeggen, maar steeds doe ik het maar niet.
  • Ik vind het spannend om zichtbaar te zijn.
  • Ik saboteer mezelf steeds weer, ik zet maar niet de stappen die ik zou "moeten" zetten om mijn bedrijf beter te laten stromen.
  • Ik hou mezelf klein en blijf gedachten hebben als: "wie zit er op mij te wachten". 
  • Ik zit tegen mijn plafon wat betreft inkomsten.

En zij kwamen los wat van datgene waarmee zij zich onbewust hadden verbonden, gingen meer en meer op hun plek staan en zo lieten zij het zich steeds beter gaan!

Een opstelling is voor iedereen die aanwezig is; zodra een thema van een ander met jou resoneert, ontvang jij ook inzichten, heling en/of transformatie. Tijdens deze dagen vinden er ongeveer 4 opstellingen plaats, ter plekke wordt gevoeld op welke vraag/thema de meeste energie zit. Daarnaast is er bewustzijnsverruimende oefening voor iedereen.  

Mogelijkheden:

- zaterdag 24-02-2024 - 13.00/17.00 uur Son en Breugel: Vol

- woensdag 13-03-2024 - 18.00/21.30 uur Son en Breugel: 1 plek vrij

- zaterdag 15-06-2024 - 13.00/17.00 uur Son en Breugel:  5 plekken beschikbaar als representant

Familieopstellingen

€ 50,00

Familieopstellingen

€ 50,00

Kijk goed naar de data en beschikbare plaatsen, alvorens te betalen.