3 daagse training: Systemisch & Energetisch

Deze 3 daagse training zorgt ervoor dat jij jezelf verdiept in jouw persoonlijke ontwikkeling en je kunt jouw aanbod enorm uitbreiden!

Sterker nog je kunt door deze 3 dagen een geheel nieuw traject bouwen voor jouw klanten!

3 daagse training

Deze dagen zijn bedoeld om enerzijds inzichten te krijgen in jouw eigen familiesysteem en om belastende patronen te doorbreken (denk aan zichtbaarheid, jezelf positioneren, moneymindset, etc.).

Door de manier waarop we dat gaan doen, leer jij zelf ook om bepaalde methoden toe te passen bij jouw eigen klanten. Je leert systemisch 1 op 1 te werken als in kleine groepen. Je leert hoe je jouw eigen energie kunt bewaken vanuit principes uit de Tao.

Voor wie?

Deze 3 daagse training is voor jou als jij al coach, therapeut of facilitator van o.a. vrouwencirkels bent. Je hebt dus al een gedegen achtergrond! Verder is deze training voor jou als: 

  • Je van persoonlijke ontwikkeling houdt en graag verder wilt transformeren, nog meer jouw plek mag gaan innemen.
  • Je wilt bouwen aan je onderneming.
  • Je zelf mensen begeleidt bij persoonlijke ontwikkeling en middels deze training jouw toolbox wilt aanvullen met waardevolle kennis, werkvormen en oefeningen.
  • Je houdt van afwisselende in de training.
  • Je het inspirerend vindt om samen te komen met andere experts.

Data 2e editie zijn bekend!

- Dinsdag 27-08-2024

- Dinsdag 24-09-2024

- Dinsdag 15-10-2024

-Alle dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur inclusief lunch, koffie, thee en tussendoortjes.

Omgeving Son en Breugel of Schijndel

Script & feedback

NIEUW in deze editie is een toegestuurde audio van een opstelling in de mind die jij mag gebruiken voor jouw klanten.

Ook mag je een zelfgemaakte audio of script van een opstelling in de mind en/of innerlijk kind heling toesturen voor feedback.

Handboek

Je ontvangt bij aanvang een handboek met theorie over familiesystemen, chakra's en meer, ruimte voor aantekeningen en praktische oefeningen voor jezelf en om toe te passen bij jouw cliënten. 

Online platform

Tussen de trainingsdagen en een maand nadien kun jij al jouw vragen stellen op een online platform, ook kun jij je laten inspireren door de vragen van anderen en mijn antwoorden. 

De trainingsdagen

Theorie wordt afgewisseld met oefeningen, jij gaat zelf ook aan de slag om allerlei uiteenlopende oefeningen je eigen te maken. En je ondergaat oefeningen, waarbij eigen vraagstukken en thema's aan bod komen. Drinken, hapjes en lunch zijn inbegrepen. Er is voldoende tijd om in de pauze even af te schakelen en gebruik te maken van een wandelroute van 20 min. 

 

Dag 1: Op de eerste dag staan we stil bij de innerlijke houding van jou als begeleider, de kunst van het (niet) helpen en begrippen als fenomenologisch waarnemen. Vervolgens komen principes, wetmatigheden en dynamieken binnen familiesystemen aan bod.

De oefeningen die je deze dag ondergaat en begeleidt gaan over jouw plek in jouw familiesysteem; waar sta je momenteel? Hoe is de verbinding en de balans tussen geven en nemen? Welke plek is jouw daadwerkelijke plek? Vragen als: Mag jij het kind zijn? Kun je leunen? Komen voorbij.

 

Dag 2: Tijdens de 2e dag gebruik je jouw eigen gemaakte genogram, die je tussen dag 1 en 2 thuis hebt gemaakt, als input voor de ochtend. Het maken van een genogram kan al bijzonder inzicht gevend zijn. In tweetallen breng je om de beurt een thema in en de ander oefent met systemisch coachen, wat echt anders is dan "gewoon coachen". In een andere oefening werk je in drietallen met eigen kindsdelen (uit o.a. baarmoedertijd, geboorte en baby) en familieleden. 

 

Dag 3: Tijdens deze dag staan (afgesplitste) zielsdelen centraal. Gezamenlijk onderga je een oefening waarbij je vervolgens in tweetallen gaat oefenen hiermee. 

Chakra's en ontwikkelingsfasen komen aan bod en mogelijk ook een opstelling waarbij "het leven" en "de dood" gezien mogen worden om echt voluit te kunnen leven!