3 daagse training: Systemisch & Energetisch

In 3 dagen een deepdive in jouw eigen familiesysteem, maar ook theoretische kennis, praktische oefeningen en tools om mee te nemen naar jouw eigen praktijk. Zo groei jij als mens, professional en je bouwt aan jouw bedrijf. Energetisch- en systemisch werk zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden; om systemisch te kunnen werken is het essentieel om energetisch in jezelf aanwezig te zijn en om aanwezig te kunnen zijn in jezelf is het nodig om systemische stukken aan te kijken en te helen.  

3 daagse training

Op een prachtige binnen- en buiten locatie vinden de trainingsdagen plaats. De deelnemers werken al als coach, therapeut of faciliteren bijeenkomsten als vrouwencirkels o.i.d. Deze dagen zijn bedoeld om enerzijds inzichten te krijgen in jouw eigen familiesysteem en om belastende patronen te doorbreken (denk aan zichtbaarheid, jezelf positioneren, moneymindset, etc.).

Door de manier waarop we dat gaan doen, leer jij zelf ook om bepaalde methoden toe te passen bij jouw eigen klanten. Je leert systemisch 1 op 1 te werken als in kleine groepen. Je leert hoe je jouw eigen energie kunt bewaken vanuit principes uit de Tao.

Deze training is voor jou als:

  • Je van persoonlijke ontwikkeling houdt en graag verder wilt transformeren, nog meer jouw plek mag gaan innemen.
  • Je wilt bouwen aan je onderneming.
  • Je zelf mensen begeleid bij persoonlijke ontwikkeling en middels deze training jouw toolbox wil aanvullen met waardevolle kennis, werkvormen en oefeningen.
  • Je houdt van een afwisselende training.
  • Je het inspirerend vindt om met andere vrouwelijke ondernemers, coaches en therapeuten te werken. 

Data 2e editie volgen snel!

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten of je alvast aanmelden voor een volgende editie? Stuur me nu alvast een berichtje om gebruik te maken van de early bird korting!

Van 399,-! 

Handboek

Je ontvangt bij aanvang een handboek met theorie over familiesystemen, ruimte voor aantekeningen en praktische oefeningen voor jezelf en om toe te passen bij jouw cliënten. 

Online platform

Tussen de trainingsdagen en een maand nadien kun jij al jouw vragen stellen op een online platform, ook kun jij je laten inspireren door de vragen van anderen en mijn antwoorden. 

De trainingsdagen

Theorie wordt afgewisseld met oefeningen, jij gaat zelf ook aan de slag om allerlei uiteenlopende oefeningen je eigen te maken. En je ondergaat oefeningen, waarbij eigen vraagstukken en thema's aan bod komen. Drinken, hapjes en lunch zijn inbegrepen. Er is voldoende tijd om in de pauze even af te schakelen en gebruik te maken van een wandelroute van 20 min. 

 

Dag 1: Op de eerste dag staan we stil bij de innerlijke houding van jou als begeleider, de kunst van het (niet) helpen en begrippen als fenomenologisch waarnemen. Vervolgens komen principes, wetmatigheden en dynamieken binnen familiesystemen aan bod.

De oefeningen die je deze dag ondergaat en begeleidt gaan over jouw plek in jouw familiesysteem; waar sta je momenteel? Hoe is de verbinding en de balans tussen geven en nemen? Welke plek is jouw daadwerkelijke plek? Vragen als: Mag jij het kind zijn? Kun je leunen? Komen voorbij.

 

Dag 2: Tijdens de 2e dag gebruik je jouw eigen gemaakte genogram, die je tussen dag 1 en 2 thuis hebt gemaakt, als input voor de ochtend. Het maken van een genogram kan al bijzonder inzicht gevend zijn. In tweetallen breng je om de beurt een thema in en de ander oefent met systemisch coachen, wat echt anders is dan "gewoon coachen". In een andere oefening werk je in drietallen met eigen kindsdelen (uit o.a. baarmoedertijd, geboorte en baby) en familieleden. 

 

Dag 3: Tijdens deze dag staan (afgesplitste) zielsdelen centraal. Gezamenlijk onderga je een oefening waarbij je vervolgens in tweetallen gaat oefenen hiermee. 

Chakra's en ontwikkelingsfasen komen aan bod en mogelijk ook een opstelling waarbij "het leven" en "de dood" gezien mogen worden om echt voluit te kunnen leven!

 

Data: dinsdag 9 april, 7 mei en 4 juni

Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur

Locatie: Inspiratielocatie Keur 16, Schijndel

 

Sale!

Training: Systemisch & Energetisch

€ 490,00 € 399,00
Sale!

Training: Systemisch & Energetisch

€ 490,00 € 399,00

Laat nu vast weten dat je interesse hebt! Alleen dan kun je deze waardevolle training voor slechts 399,-