Welkom! Hieronder kun je informatie vinden over komende evenementen die plaats zullen vinden. Voor nu zijn dat Familieopstellingen en Wereldlichtjesdag.

Familieopstellingen

VUL HIERONDER HET CONTACTFORMULIER IN OM JE AAN TE MELDEN OM ZEER LAAGDREMPELIG KENNIS TE MAKEN MET HET BIJZONDERE FENOMEEN: FAMILIEOPSTELLINGEN!

"Ik voel me veilig bij jou en bij de groep. Dit creëer jij door jouw aandacht aan de randvoorwaarden. Kundig, rust en warmte."

Je houdt van persoonlijke ontwikkeling en je hebt al wel eens gehoord over hoe bijzonder familieopstellingen zijn. Misschien heb je het al wel eens meegemaakt en lijkt het je interessant om hier nog eens aan deel te nemen!

Dat kan!

 

DATA:

zaterdag 30 september van 13.00 uur tot 17.00 uur (VOL)

zaterdag 16 december van 13.00 uur tot 17.00 uur

Kosten: dat wat je ervoor wilt geven!

 

WAT GAAN WE DOEN EN HOE ZIET DE MIDDAG ERUIT?

Op een prettige locatie in Son (exacte locatie volgt bij aanmelding) vinden er per middag ongeveer 3 opstellingen plaats afhankelijk van de duur en intensiteit van de opstelling en de energie van de deelnemers.

Ter plekke wordt gekeken welke vraag ingebracht wordt, het is dus geen garantie. Wel kan ik je verzekeren dat een opstelling voor iedereen is. Dat wil zeggen, dat iedereen die aanwezig is geraakt/bewogen kan worden en dat het kan resoneren met een thema van jouzelf.

Daarnaast zullen er 2 à 3 bewustzijnsoefeningen begeleid worden, zodat deze middag nog meer voor iedereen is!

Kom je ook verbinden, ont-moeten, ont-wikkelen en vooral ZIJN?

Stuur  me een berichtje voor aanmelding!

Wereldlichtjesdag

VUL HIERONDER HET CONTACTFORMULIER IN OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE WAARDEVOLLE BIJEENKOMST OP WERELDLICHTJESDAG OP 10 DECEMBER 2023.

"Jij hoort er helemaal bij"

Tijdens deze bijzondere bijeenkomst op een schitterende locatie in Nuenen komen we samen om te verbinden met onszelf, ons sterrenkindje en met elkaar.

Alle mama's van sterrenkindjes zijn welkom. Dat betekent dat het niet uitmaakt hoe ver jij in je zwangerschap was toen jij jouw kindje verloor. Het kan ook zijn dat jouw kindje tijdens of na de geboorte is overleden. Als jij voelt dat je ruimte wil maken, hierbij stil wilt staan, dan ben je van harte welkom!

 

WAT GAAN WE DOEN?

Bij binnenkomst kun je een zelfgemaakte liefdevolle zachte thee pakken en plaatsnemen op een yogamat in een cirkel. Om erkenning te geven aan onze kinderen en ons verhaal mag je delen wat je wilt delen.We steken een kaarsje aan voor ons sterrenkindje en ik zal nog kaarsen aansteken voor gelijkgestemden die er niet bij zijn. Jouw aangestoken kaars blijft de hele tijd branden en mag je aan het einde meenemen.

Ik neem je mee in een geleide meditatie om je te verbinden met jouzelf en jouw sterrenkindje onder begeleiding van klanken(schalen) en aromageuren.

Na een korte pauze neem ik je mee in een systemische workshop, waarbij je jouw sterrenkindje een zichtbare plek mag geven in jouw gezin. Denk aan houten poppetjes, edelstenen, veertjes, verf, etc.

In plaats van: "het een plekje geven", geef je jouw kindje een plek in jouw leven. We spreken helende, erkennende, systemische zinnen uit. Dat wat je gecreëerd hebt mag je uiteraard ook mee naar huis nemen. 

We sluiten weer af in de kring op een yogamat.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Locatie: Boschhoek Nuenen

Datum: 10-12-2023

Tijd: 13.30 - 16.30 uur

Kosten: 77,-