Holistisch Ondernemen: 6 maanden groepsprogramma

Om echt te kunnen stralen, jouw licht te vergroten, is het enerzijds essentieel dat jij op alle fronten (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel) heel goed voor jezelf zorgt! Niet vanuit wilskracht en doorzettingsvermogen, maar vanuit zelfliefde. Anderzijds mag jij JOUW unieke pad bewandelen, jouw hart volgen (dat is ook goed voor jezelf zorgen). En dat kan best spannend zijn! "Wat vinden anderen daarvan? Er zijn al zoveel anderen. Wie zit er nou op mij te wachten?" Kunnen zomaar beperkende gedachten zijn die ervoor zorgen dat jij jouw licht niet volop laat schijnen.

Ik help je jouw hart te volgen, door blokkades heen te gaan en ondertussen in balans te blijven! En een prachtige bijkomstigheid is de groep 4-6 vrouwelijke ondernemers die in soortgelijke processen zitten, de herkenning, erkenning, het steunen van elkaar in een hartgedragen energie is magisch! 

"Ik voel ontzettend veel gebeuren in mij. Anique heeft een ontzettend fijne energie; liefdevol, open en eerlijk. Vanuit echte verbinding laat ze kwetsbaarheid ontstaan. Dit geeft me ruimte om te groeien in een veilige omgeving."

Centrale thema's in dit programma:

1). De verbinding met jezelf op alle fronten (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel). Dit is de aller belangrijkste verbinding die er is, maar veelal zijn vrouwen geneigd met de ander bezig te zijn. Je leert op diep niveau te voelen hoe het met jou gaat en wat jij nodig hebt. Dat is essentieel om enerzijds goed voor jezelf te zorgen en anderzijds te voelen wat jouw pad is als ondernemer en op welke manier. We maken onderscheid tussen wat jouw hart je verteld, jouw lichaam en jouw hoofd. 

2). Het vergroten van jouw zelfliefde. Zelfliefde is niet iets wat je wel of niet hebt, er zijn veel gradaties en variëren over de tijd en per context. Zelfliefde is een ander essentieel onderdeel om het jezelf goed te laten gaan, zowel privé als in jouw onderneming. Vanuit een diepe verbinding weet jij wat jij nodig hebt en welk pad je op wilt, vanuit zelfliefde gun jij jezelf dat ook daadwerkelijk 

 

Op welke manier krijgt dat vorm?

 • In 12 online sessies gaan we aan de slag om de verbinding met jezelf te verdiepen en jouw zelfliefde te vergroten. Elke online sessie is anders en draagt bij aan de centrale thema's, je kunt denken aan: innerlijk kind heling, opstelling in mind, EFT en Q&A. Ook staat elke ondernemer tijdens een online bijeenkomst 1x centraal met haar verhaal en al haar vragen, waar iedereen een bijdrage aan mag leveren en waarde uit kan halen.
 • In 3 fysieke evenementen gaan we de diepte in qua centrale thema's:
  • Expanding awareness: hierbij vergroot jij jouw lichaamsbewustzijn en energetisch bewustzijn en je leert een zelfhelende methode. 
  • Selflove: je verdiept de verbinding met jezelf en vergroot jouw zelfliefde door helende technieken, waardoor jij je meer heel en compleet voelt.
  • Opstellingen: een opstelling laat de onderstroom zien van een patroon waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Andere vrouwelijke ondernemers stelden vragen als: "waarom blijf ik mezelf saboteren? Waarom houd ik mezelf klein? Waarom neem ik nou geen ontslag van mijn baan in loondienst (terwijl de keuze al gemaakt is)."

 

Wanneer is dit groepstraject iets voor jou?

 • Het lijkt je waardevol, fijn en plezierig om met een groepje andere vrouwelijke ondernemers te delen, verbinden, te leren en te groeien.
 • Je werkt vanuit jouw hart en wilt iets waardevols toevoegen met jouw dienst of product. 
 • Je vindt balans belangrijk en wil graag nog beter voor jezelf zorgen op alle vlakken (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel, maar ook financieel).
 • Je houdt van persoonlijke ontwikkeling en je bent bereid in de spiegel te kijken.
 • Je wilt je graag meer stevigheid in jezelf voelen m.b.t. ondernemen en het zetten van grotere en/of nieuwe stappen.
 • Je durft onder begeleiding door blokkades heen te bewegen.
 • Je wilt de verbinding met jezelf verdiepen.
 • Je wilt jouw zelfliefde vergroten.
 • Je wilt jouw LICHT vergroten, in jouw kracht staan en op jouw plek staan.
Sale!

Holistisch ondernemen 6 maanden groepsprogramma

€ 1.332,00 € 666,00
Sale!

Holistisch ondernemen 6 maanden groepsprogramma

€ 1.332,00 € 666,00

Let op: momenteel is er al een groep gaande. In september start een volgende groep. Meld je NU vast aan en ontvang 50% early bird korting.